Giriş Yapın

Facebook ile Bağlan Sizin adınıza paylaşım ve izinsiz gönderim yapmıyoruz.
Kereviz Pane

Malzemeler

  • 3 orta boy kereviz

  • ½ limon suyu
  • 
Kızartmak için ayçiçeği yağı

      Panelemek için


  • 1 yumurta

  • 1 su bardağı un
  • 
1 su bardağı mısır unu

Hazırlanış

Kerevizin dış yüzeyini soyun. Yarım santim kalınlığında dilimleyin. Tencereye yeteri kadar su ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynayan suya yarım limon suyunu ve kereviz dilimlerini ilave edin. Kerevizler az yumuşayana kadar haşlayın. Ilımış olan kerevizleri önce una sonra çırpılmış yumurtaya ardından da mısır ununa bulayıp ısıttığınız yağda her iki tarafını da kızartın.

Tarif ve fotoğraflar: Tijen Aktay

Yemek tariflerinizin diğer anne/anne adaylarıyla paylaşmak istemez misiniz?