Giriş Yapın

Facebook ile Bağlan Sizin adınıza paylaşım ve izinsiz gönderim yapmıyoruz.
Kaşarlı Pirzola Pane

Malzemeler

1 kg. koyun veya kuzu pirzolası
4 yumurta
1 çay fincanı un
2 çay fincanı galeta tozu
50 gr. “Muratbey Taze Kaşar” peynir
200 gr. yağ
Tuz
Karabiber

Hazırlanış

Pirzolaları tuzlayıp biberleyiniz. Dört yumurtayı bir kaba kırıp içine rendelenmiş Muratbey Taze Kaşar peyniri ilâve ediniz. Galeta tozunu da düz bir tabağa koyunuz. Tuzlanan pirzolaları önce una, sonra çırpılmış yumur­taya, daha sonra da galetaya bulayıp kızdırılmış yağda kızartınız. Kâğıt yayılmış bir kaba alıp sonra servis tabağı­na yerleştiriniz. Sıcak olarak servis yapınız. 

Yemek tariflerinizin diğer anne/anne adaylarıyla paylaşmak istemez misiniz?