Kaşarlı Pirzola Pane
Malzemeler
1 kg. koyun
veya kuzu pirzolası
4 yumurta
1 çay fincanı un
2 çay fincanı galeta tozu
50 gr. “Muratbey Taze Kaşar” peynir
200 gr. yağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanış
Pirzolaları
tuzlayıp biberleyiniz. Dört yumurtayı bir kaba kırıp içine rendelenmiş Muratbey
Taze Kaşar peyniri ilâve ediniz. Galeta tozunu da düz bir tabağa koyunuz.
Tuzlanan pirzolaları önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, daha sonra da
galetaya bulayıp kızdırılmış yağda kızartınız. Kâğıt yayılmış bir kaba alıp
sonra servis tabağına yerleştiriniz. Sıcak olarak servis yapınız.
Yemek tariflerinizin diğer anne/anne adaylarıyla paylaşmak istemez misiniz?
Diğer Tarifler