Giriş Yapın

Facebook ile Bağlan Sizin adınıza paylaşım ve izinsiz gönderim yapmıyoruz.
Cennet Hurmalı, Ballı Fit Kup

Malzemeler

Malzemeler

  • 2 adet olgunlaşmış cennet (Trabzon) hurması
  • 1 büyük muz
  • 8 yemek kaşığı tahin
  • 4 yemek kaşığı Balparmak Çiçek Balı
  • 2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz/ fındık/ badem

Hazırlanış

Hazırlanışı
Trabzon hurmalarının ve muzun kabuğunu soyun. Muzları halka halka dilimleyip, servis kaplarına dizin. Kap başına 2 yemek kaşığı tahini ve 1 yemek kaşığı balı muzların üzerine dökün (damak zevkinize göre bu ölçüyü artırıp, azaltabilirsiniz). Hurmayı elinizle ezin veya mutfak robotunda çekin. Elde ettiğini hurma püresini kaplara paylaştırın. Üzerine ceviz, badem ya da fındık döküp servis edebilirsiniz.

Yemek tariflerinizin diğer anne/anne adaylarıyla paylaşmak istemez misiniz?