Giriş Yapın

Facebook ile Bağlan Sizin adınıza paylaşım ve izinsiz gönderim yapmıyoruz.
Glutensiz Portakallı Bademli Revani

Malzemeler

Malzemeler
2 çay bardağı Schär Mix B Glutensiz Un
Yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı
Yarım çay bardağı toz şeker
4 yumurta
1 tatlı kaşığı portakal rendesi
1 çay bardağı badem unu
Üstünü süslemek için bir avuç antep fıstığı

Şerbeti için;
1 su bardağı kaynar su
5 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı limon suyu
Not: Şerbet yerine bal veya hurma özü de kullanabilirsiniz.
 

Hazırlanış

Malzemelerin hepsini bir kabın içerisinde karıştırıyoruz. İyice karıştırdığımız malzememizi yağlanmış kare fırın kabına döküyoruz. Kabımızı fırının içerisine yerleştirdikten sonra  30 dakika 190 derecede pişiriyoruz. Piştikten sonra üzerine şerbetimizi döküyoruz.

Tarif: Yemek yazarı Sedef İybar

Yemek tariflerinizin diğer anne/anne adaylarıyla paylaşmak istemez misiniz?