Giriş Yapın

Facebook ile Bağlan Sizin adınıza paylaşım ve izinsiz gönderim yapmıyoruz.
Kanserden Koruyan Besinler
Kanserden Koruyan Besinler
Kış Aylarının Vazgeçilmezi
Kış Aylarının Vazgeçilmezi

Kuşburnu Çayını Doğru Demliyor Musunuz?

Kuşburnu Çayını Doğru Demliyor Musunuz?
  • 5-6 adet kuşburnunu hafif ezerek çatlatmalısınız. Ardından bir bardak kaynar suda 10 dakika demleyin.
  • Demlerken bardağın ya da demliğin kapağını kapalı tutarsanız, içeriğindeki suya geçen C vitamini yok olmaz. 
  • Demleme süresini uzatmanız içindeki C vitamininin etkinliğini azaltır.
  • Yemeklerden 30 dakika sonra için.
  • Soğuma sırasında C vitamini miktarı hızla azalır bu yüzden Kuşburnunun zengin vitamin ve minerallerinden tam anlamıyla faydalanabilmek için hazırladıktan sonra 5 dakika içinde tüketin.
  • Kuşburnunu ister bütün, ister ufalanmış ister toz haliyle olsun saklarken mutlaka ışıktan muhafaza edin ve cam kavanozda saklayın.
İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Haberler
FACEBOOK YORUMLARI
ANNEBEBEK ÜYELERİ NE DİYOR?

Yorumları görebilmek, soru, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmak için facebook hesabınız ile giriş yapmalısınız.

Facebook’ta adınıza gönderim yapmadığınızı bilmenizi isteriz..